vrijdag 6 augustus 2010

Pasta met truffelroomsaus en champignons


ingrediƫnten:
250 gr Pasta bijvoorbeeld penne rigate of papardelle
Wat olijfolie en zout
1 kleine ui
150 gr champignons in schijfjes
Peper
1 theelepel zwarte truffeltapenade
250 ml room
Beetje kippebouillon
Parmezaanse kaas

Bereidingswijze
De pasta gaarkoken in ruim gezouten water. Gebruik 1 liter water en 10 gram zout per 100 gram pasta. Ondertussen de saus maken. De ui snipperen en glazig stoven in de olijfolie. De in schijfjes gesneden champignons toevoegen en aanstoven. Beetje kippebouillon erbij doen en de room. Laten inkoken en afkruiden met peper en wat zout. Op het laast een theelepel truffeltapenade toevoegen en goed mengen.
Serveren met vers geraspte Parmezaanse kaas (flink portie)


Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten